Vi er p t 8-10 søde drenge/piger hvor der stadig er plads til nye medlemmer.

Velkommen til en ny sæson 2005/2006
**************************************************************

April 2005 af Henning Sund
Holdet suveræn vinder af turneringen med 12 sejre ud af 12 mulige.. TILLYKKE
Bestyrelsen beklager at det ikke har været muligt at finde en træner,  men er til gengæld meget stolte over at I har repræsenteret klubben på fornemmeste vis, ikke mindst med meget træningsflid, hvilket har betydet at holdet sluttede turneringen på en fornem 1. plads.

Sejr over rækkens nr. 2 Kolding se VAF artikel.

Januar 2005 af Henning Sund
Junior Herrer har i sæsonen 2004/05 og 2005/06 Sanitørernes fagforening som sponsor.

Claus Henriksen fra Sanitørernes fagforening som ses på holdbilledet har selv tidligere været spiller og træner i klubben, derfor er vi meget glade over at blive påskønnet med nyt spilletøj til et af vores talentfulde ungdomshold. Bestyrelsen takker mange gange.

Velkommen til en ny sæson 2004/2005

Sæson 2003/2004 af Simon Cornelius
Weekendens kamp mod Bjert - sikker sejr!

Efter nederlag på 6 point i den første kamp ude mod Bjert var holdet opsat på sejr. Opskriften var simpel - højt tempo hele kampen!
(læs mere her)

Vejle stillede kun med syv spillere pga. afbud, men formåede alligevel at holde det høje tempo. Første periode endte 21-10 takket være godt forsvar og frie lay-ups i modsatte ende.
Anden periode fortsatte det fornuftige forsvar og scoren endte 18-11 til Vejle.
Starten af anden halveg eksperimenterede vi lidt i forsvaret - ikke helt ringe hvilket cifrende på 21-11 beviste.
I fjerde og sidste var luften gået lidt af ballonen, men kampen var nærmest afgjort så det endte 14-14, dog med mange lækre detaljer.
Bjert, set over hele kampen, havde mange chancer (og anden chancer og tredje...), men formåede ikke at få klatten i rusen - heldigvis!

Alt i alt var det en ok holdpræstation, hvor alle spillere gjorde sig bemærket både positivt og knapt så positivt f.eks. var der en som brændte 4 lay-ups vel at mærke på fastbreaks, nævner ingen navne.

Ligger pt. på en delt anden plads og mangler to kampe, hhv. Svendborgs junior MESTER hold, som jo egentlig ikke burde være i rækken da de jo er et mester hold. Sidste kamp er mod Fredericia, som vi ligger a point med, men med en kamp mere end dem.

Vejle 74
Bjert 46

Point for Vejle:
Bob 14, Martin 3, Mikael S 21, Casper A 22, Lasse 2, Morten B 4, Jonas 8

Weekendens opgør mod Skt. Klemens blev til en fortjent sejr på 65-27 til vejlenserne.
Første periode blev vundet med 5 point, selvom i starten af kampen så ud til at blive et blowout. Det blev det også, men først i anden periode som blev vundet med hele 24-4, ret godt.
Hele anden halveg lignede til forveksling første halveg, dog med færre point fra begge mandskaber.

Michael s 15, Jonas 12, Jacob t 12, Samir 10, Kasper A 5, Kasper S 4, Troels G 4, Martin J 2, Morten B 1, Lasse S 0

Næste kamp er ude mod Horsens BC som spilles kl. 12 i Højvangshallen. Det bliver en spændende og meget lige kamp. Vejle ligger lige over HBC i tabellen.
Sidst de to hold mødtes vandt Vejle knebent i OT, så der er lagt op til en ren gyser a' la F. Krueger.

Junior herrer løb lørdag ind i sæsonens første nederlag på udebane mod Bjert.

1. periode var en jævnbyrdig affære, hvor specielt Michael med aggresivt spil mod hjemmeholdets kurv var stærkt medvirkende til, at Vejle kunne slutte perioden med en 4 points føring.

I 2. periode skiftede begge hold til score. I 8. minut var Vejle foran med 5 points. I denne periode fungerede fastbreak spillet godt for Vejle og specielt Casper S. havde et par hurtige fastbreaks og angreb aggresivt Bjerts kurv. De sidste 2 min. af perioden endte imidlertid med 8-0 til hjemmeholdet. Hjemmeholdet havde held med langskudene og Vejle fik ikke fat i rebounden, hvilket resulterede i 2 og 3 forsøg til hjemmeholdet. Bjert kunne således gå til pause med en føring på 1 points.

3. periode var var lidt af en dukkert for Vejle. Hjemmeholdets skytter havde skudt sig ind på kurven og Vejle fik stadig ikke hentet rebounden. Samtidig havde modstanderen fået korrigeret deres personlige forsvar med focus på at dæmme op for specielt drive mod kurven. Da Vejle i denne periode ikke havde held med langskudene sluttede denne periode 15-7 i hjemmeholdets favør - Vejle var således bagud med 9 points.

I 4. periode fik Vejle igen styr på angrebsspillet, men formåede ikke at få blokket særligt Bjert nr. 13 ud af zonen. Vejle forsøgte at forcere tempoet, men var uheldige på et par lay ups som skulle have været i kurven. Samir scorede i denne periode 8 point ved dels drive på kurven og tog en del angrebsrebounds. Perioden endte 11-14 i Vejles favør og en slutstilling på 50-40 til Bjert.

Der er således lagt op til revanche når Bjert i 2. halvdel af sæsonen kommer til Vejle - det bliver en spændende kamp.

Tæt kamp mod Horsens BC.
Søndagens kamp var forudset til at skulle blive tæt - og det blev den! Begge hold spillede en solid zone i forsvaret, som gjorde det svært at komme tæt på rusen. Perioderne igennem afspejler sig også af lave scores. Kampen ender 37-37 hvor HBC ellers ligger lunt til at vinde. Med bare 5 min. igen er de oppe med 7-8 point, men formår ikke at stoppe Vejle i at ligge de frie skud i kurven. Samir, som iøvrigt spiller en rigtig god kamp, når lige at score de to sidte point i den regulære spilletid.
Ekstraperioden vinder Vejle med 5-0 og vinder dermed kampen 42-37. Rigtig flot forsvarsspil i de sidste 10 min af kampen hvor modstanderne ikke får en eneste bold igennem nettet.
Kampens spiller blev topscorer Michael Brydebøl trods kun hans anden kamp som pointguard.

Michael Brydebøl 17, Samir Ismail 15, Casper Sejersen 6, Michael Mortensen 4, Lasse S, Bob, Jakob F, Jakob T og Martin J

Sæsonens første kamp blev som bekendt spillet ude mod Skt. Klemens. Første periode virkede noget nervøs. Begge hold skulle lige se hinanden an før der belv lagt en bold i rusen - tre minutter skulle der gå inden første scoring.
Vi havde et par træninger øvet på et system mod personlig forsvar, hvilket ikke kunne spilles optimalt da Skt. Klemens hovedsagligt spillede zone-forsvar. Det skulle Vejles spillere lige vænne sig til. Første periode endte 10-8 til Klemens.
Anden periode var vi mere forberedte på modstandernes forsvarsspil og løb nærmest Klemens over ende med mange gode skud samt mange flotte fast-breaks. Perioden endte 5-19 til Vejle.
Tredje periode startede hvor anden slap. Vi fortsatte det gode spil og især inside gjorde de "store" fyre det godt. Det skal lige nævnes at generelt var vejle-spillerne en anelse større end modstanderne, så der blev ofte scoret efter anden eller tredje forsøg. Perioden endte 7-16 i Vejles favør.
Fjerde og sidste periode gik ligeledes som de to foregående. Perioden blev vundet med cifrene 6-16.
Alt i alt en rigtig god kamp hvor alle fik masser af spilletid. Der var debut til to spillere - Martin Jensen og Samir Ismail som begge spillede en fornuftig kamp.
Ros til alle spillerne som alle kom på point-tavlen, men der er selvfølgelig en del at arbejde på endnu, især de mange mistede bolde (turnovers), som i en tæt kamp ikke ville have været på sin plads.